Zaakvoerder: Jeroen Van Loocke

Foto

“Ik droomde ervan om mijn ervaringen en kennis te delen met anderen. Zo begon ik aan een leuke, spannende weg. Ik verliet het veel belopen pad en besliste om zelf de wereld te ontdekken en te ontmoeten. De ontdekkingstocht begon in 2000 wanneer ik gevraagd werd vanuit mijn ervaring als verkoper om sales trainingen te gaan geven. Sindsdien heb ik al vele onderwerpen (zoals: absenteïsme, sociaal overleg, netwerken, stress, onderhandelingstechnieken, aankoopnegotiatie, communicatie, verkoop, assertiviteit,…) behandeld bij vele bedrijven en multinationals in binnen- en buitenland (Estée Lauder, Delhaize, Smith & Nephew, Q8, Mercator, PSA, Belgacom, Aventis,…).”

Enkele reacties van deelnemers: “een zeer dynamische en overtuigende trainer”, “hij houdt de onderwerpen zeer boeiend”, “je merkt dat hij zijn job graag doet”, “zeer duidelijk, gestructureerd en professioneel”, “positieve lesgever, een aanrader voor leidinggevende functies”,….Als communicatie trainer/coach kan ik een palmares van meer dan 10 jaar ervaring op vele mogelijke vlakken voorleggen.


De mensen achter Blikopener Trainingen:

De trainers en acteurs zijn stuk voor stuk specialisten. Zowel in hun specialisatie als in hun trainerschap.
Bij alle mensen van Blikopener staat enthousiasme en creativiteit centraal. Wij zijn er op gebrand om bij de deelnemers een click te creëren, waardoor hun blik opener wordt.
Onze mensen staan ervoor om in een prettige sfeer de beste resultaten neer te zetten. 

 

Marion Gontcharuk

MarioFoton is onze kerntrainster voor de Franstalige trainingen.
Trainen is haar passie en dat laat ze elke dag opnieuw zien. Zij heeft de gave om te klikken      met ELKE deelnemer. Zij denkt niet alleen aan de individuele mens, Marion heeft ook oog voor    de noden van de klant. Ze weet steeds weer een mooie brug te slaan tussen de verlangens van het  management en de noden van de deelnemers. 1 van de meest gehoorde opmerkingen over  Marion is dat de deelnemers na een training vragende partij zijn om de volgende keer terug door haar getraind te worden.
Marion verzorgt de trainingen in het vloeiend Engels en Frans.

 

 

Jacques Ampe

Na zijn opleiding als sociaal assistent volgde Jacques Ampe het Junior Management Programma aan de Vlerick Leuven Gent Management School. Terwijl hij zich in de bedrijfswereld verder specialiseerde in human resources management, werd hij een graag gezien docent aan de afdeling personeelsbeleid van de IPSOC te Kortrijk. Jacques was gedurende de laatste jaren verantwoordelijk voor het HR-beleid binnen de Levi’s vestigingen te Gits en Wervik. Sedert 1999 jaren was Jacques werkzaam als senior HR-consultant bij Amelior. Jacques is door ‘Oxford Psychologists Press Limited’ erkend als een ‘qualified user of MBTI’ (step I en step II). Sedert 2010 is Jacques ook erkend als geaccrediteerde TDI (Type Dynamics Indicator) gebruiker en trainer.

 

 

 

Jean-Claude Laurent

Jean-Claude geeft als sinds 2003 diverse soorten trainingen. Zijn grote kracht ligt in de combinatie van zijn grote theoretische kennis en jarenlange praktijkervaring. Hij heeft het vakmanschap om tijdens elke training de individuele noden van de deelnemers in het oog te houden en elke keer weer opnieuw de training net wat anders te geven zodat de deelnemers  verrast zijn over wat ze geleerd/beleefd/gevoeld hebben.

 

 

 

 

Linde Myncke

Naast Fotode jarenlange ervaring met theater- en creatieve workshops
 voor jongeren en volwassenen, is zij zich gaan verdiepen in de methodiek van het  Kunstzinnig Dynamisch Coachen aan de Kleine Tiki en volgde er eveneens de stemopleiding.
Het lichaam vertelt haar alles, ook datgene wat we niet willen/kunnen tonen en/of voelen.
Als non-verbale communicatiedeskundige bij Blikopener Trainingen zorgt zij er mede voor dat deelnemers  in een veilige sfeer de confrontatie met zichzelf aangaan.