omgaan-met-leidingMedewerkers hebben een manager nodig om goed te presteren.  Vandaag wordt alle verantwoordelijkheid bij de leidinggevende gelegd en volgens mij kan je teams nog beter laten functioneren als je die verantwoordelijkheid deelt.

Zijn er problemen in de samenwerking tussen medewerkers en hun baas of is er een reorganisatie of andere veranderingen op til binnen het bedrijf of en zullen uw medewerkers geconfronteerd worden met nieuwe bazen ? Probeer mogelijke problemen te benoemen, de oorzaken te begrijpen en een aanpak te bedenken.

Deze cursus helpt hen om je leidinggevende beter te begrijpen. Ze krijgen tips voor de aanpak van veel voorkomende problemen. Zo kunnen zij voortaan beter omgaan met hun baas, want ook medewerkers hebben een verantwoordelijkheid als het gaat om de communicatie tussen medewerker en leidinggevende.

Tijdens deze opleiding gaan we de medewerkers leren welke verschillende types leidinggevenden er zijn en hoe je met deze verschillende types het best kan omgaan om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen.