Blikopener (Van Loocke Consulting) is erkend als outplacement bureau.

Onze focus ligt, naast een persoonlijke begeleiding, op het verder door ontwikkelen van persoonlijke vaardigheden waardoor je in je toekomstige job nog beter en vooral prettiger zal functioneren.

 

 

Vanuit het verleden naar de toekomst:

Outplacement is meer dan alleen maar een nieuw inkomen vinden. Voor iedereen is het verwerken van het verlies van een job anders. Voor de ene is het een springplank naar een nieuwe uitdaging en voor de andere is het afscheid nemen van een “familie”. Wij zorgen ervoor dat wie dat nodig heeft tijd en aandacht krijgt om hier bij stil te staan voordat er wordt nagedacht wat je wil voor de komende jaren.

 

Even stilstaan, een hele vooruitgang:

 

 Outplacement helpt je je te oriënteren in wat je wil, wat je kunt en waar je nog in wil groeien. Met onze jarenlange ervaring als persoonlijke coach/trainer, kunnen we (als je dat wenst) je vaardigheden bijbrengen/aanscherpen die jij denkt nodig te hebben.

Aan de slag

 

 

Wij gaan jou uiteraard geen job aanbieden of die voor jou zoeken. Dat zal je zelf moeten doen. Wat we wel doen is je tijdens het hele traject begeleiden en coachen waardoor het een stuk makkelijker wordt dan wanneer je er alleen voor staat.

 

Outplacement is solliciteren met een voorsprong. Je hebt het hele traject je persoonlijke trainer/coach naast jou staan.

 

Outplacement is maatwerk, samen stippelen we jouw traject uit.