Blikopener trainingen

Blikopener is reeds jaren bekend om zijn service en kwalitatieve op maat trainingen. Onze specialiteit is op een coachende manier interactieve communicatie trainingen geven. Vandaag gaan we voornamelijk partnerships aan met grote bedrijven waar we opleidingstrajecten ontwikkelen en begeleiden (vb. Belgacom, Carrefour, Estée Lauder, Baloise,… ), dit tot+/- 2500 medewerkers en in de beide landstalen.

Basisfilosofie van Blikopener Trainingen

Gedurende mijn jarenlange ervaring als trainer heb ik het volgende vastgesteld: “Ons grootste struikelblok zijn wij zelf!” ofwel: “Het ego is het slot op de deur naar jouw doel” ofwel: “Ego versus Doel”.

Deze vaststellingen zijn op bijna alle vlakken van communicatie van toepassing. Wie op zijn ego focust, verliest zijn doel uit het oog en zal op lange termijn niet tot de beste oplossingen komen. Wie zich, in welk domein dan ook, focust op zijn doel zal een veel grotere slaagkans hebben. En het mooie is dat het ego er op het eind van de rit het beste zal uitkomen.

Werkwijze Blikopener Trainingen

Blikopener Trainingen werkt samen met u de opleiding op maat uit, zodat deze aan uw specifieke verwachtingen voldoet. Blikopener Trainingen geeft elke deelnemer persoonlijk advies (coachend trainen) Blikopener Trainingen opteert voor een praktische interactieve aanpak waar de deelnemers zelf mee zoeken naar de leerpunten.