beinvloedenIedereen moet in zijn eigen functie bepaalde doelen bereiken, vaak mede afhankelijk van derden. Je leert de belangen en verwachtingen van je gesprekspartner herkennen, wat er voor zorgt dat je hem beter kan overtuigen, motiveren en zelfs kan inspireren.

We reiken je de instrumenten aan om dit wel voor elkaar te krijgen. Daarnaast leggen we uit hoe die instrumenten omgezet kunnen worden in een effectieve strategie.

De opleiding respectvol beïnvloeden geeft inzicht in wat iemand beweegt en hoe u iemand beweegt voor bijvoorbeeld een mening, idee of voorstel. Aan de vergadertafel en op de werkvloer, bij presentaties en debatten, in onderhandelsituaties met klanten, zelfs onder vrienden en familie: invloed vindt overal plaats.

Hoe haalt u het beste uit zulke situaties? Lukt het u de boodschap helder, goed beargumenteerd en motiverend over te brengen, serieus genomen te worden en tegelijkertijd oog te houden voor de relatie?

De communicatietraining respectvol beïnvloeden gaat over mensen bewegen, over presentatie, argumenten, draagvlak, inspiratie en leiderschap.

Door middel van oefeningen en persoonlijke feedback zal iedere deelnemer zijn persoonlijke beïnvloedingsstijl leren kennen en uitbreiden, en zijn communicatieve vaardigheden verbeteren.

Vragen over de training respectvol beïnvloeden
Heeft u vragen over de training respectvol beïnvloeden, neem dan contact op met onze deskundige trainingsadviseurs.

Maatwerk
U kunt deze training laten aanpassen aan de specifieke wensen van uw organisatie. Blikopener is een absolute specialist in het verzorgen van incompany- en maatwerktrainingen.

Voorbeeld van tevreden klant: BP